Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νίκος Γιγουρτάκης: Θα του κάνουν χριστιανική κηδεία; (Φωτογραφίες από την νυχτερινή ζωή του Νίκου Γιγουρτάκη, ο οποίος πέθανε στα 30 του χθες τα ξημερώματα, κάνοντας κανονικά τη νυχτερινή ζωή, μέχρι τελευταίας στιγμής…)

Φωτογραφίες από την νυχτερινή ζωή του Νίκου Γιγουρτάκη, ο οποίος πέθανε στα 30 του χθες τα ξημερώματα, κάνοντας κανονικά τη νυχτερινή ζωή, μέχρι τελευταίας στιγμής…
Εδώ, με την Αφροδίτη Καπατσέλη 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKGr1fC3HpZGvewj_1oF6IF3gG3jee59uQ94ZvcPTHDcjf_fBssk_WuCkwdXpgNe_1NzYky2il7umMIRvKxWqT0X3fkDDf_GqFLrJtBkqdeX1XOz-xkZpi1izHFgIgYiRPVApeO0FfUqGX/s1600/%25CE%2595%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25AE%25CE%25BD%25CE%25B7+%25CE%259B%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2580%25CE%25B1+26-1-2010.jpg
Εδώ, με την Ειρήνη Λάσπα.

 

8 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω για τον Νίκο Γιγουρτάκη, σήμερα στην Εσπρέσο:

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, το οποίο φαινομενικά κυλούσε σε φυσιολογικούς ρυθμούς για τον «Mr Romeo». Ο Νίκος Γιγουρτάκης βρισκόταν μέχρι τις 8.00 μ.μ. στο γυμναστήριο, όπως συνήθιζε, αφού ήταν ένας άνθρωπος που φρόντιζε το σώμα του και την υγεία του. Στη συνέχεια πέρασε από το «Ritz» της Γλυφάδας για να πιει ένα καφεδάκι και να δει τα φιλαράκια του. Καθώς ακόμη ήταν νωρίς, ο Νίκος πήρε δύο φίλους του και την κοπέλα του Ιρένε Λάσπα και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Κολωνάκι.

Έκατσαν για λίγο στο «Doors» και ήπιαν ένα ποτό. Αμέσως μετά με την παρέα του επισκέφτηκε ένα από τα μαγαζιά που ανήκει στον πατέρα του, τον Τάκη Γιγουρτάκη, στη λεωφόρο Συγγρού. Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος είπε στην Ιρένε ότι δεν αισθανόταν καλά και πως θα ήταν καλύτερα να πήγαιναν στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα, για να κοιμηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Γιγουρτάκης έλεγε συνεχώς ότι νιώθει πόνους στο στήθος, αλλά δεν θέλησε να το ψάξει παραπάνω.

Βέβαια, κανείς από τους καλούς φίλους του που τον αποχαιρέτησαν εκείνο το βράδυ δεν περίμενε ότι δεν θα ξανάβλεπε τον Νίκο ζωντανό, έναν άνθρωπο που έσφυζε από ζωή. Ο Νίκος και η Ιρένε έφτασαν στο σπίτι στη Γλυφάδα και έπεσαν αμέσως για ύπνο….

P. MICHALOPOULOS είπε...

Όμως, στις 4.00 τα ξημερώματα, ο «Mr Romeo» ξύπνησε την κοπέλα του και της παραπονέθηκε ότι ένιωθε μια πολύ έντονη δυσφορία. Η Ιρένε τηλεφώνησε αμέσως στο «166», αλλά και σε μερικούς κολλητούς του Νίκου. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του από ανακοπή καρδιάς.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου, μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το διαμέρισμά του στη Γλυφάδα για να δώσει τα συλλυπητήριά του στους χαροκαμένους γονείς, τον Τάκη και τη Χριστίνα.

Ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Πέτρος Δούκας, ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος καθώς επίσης και η Χριστίνα Κολέτσα που διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Νίκο Γιγουρτάκη και ήταν συντετριμμένη.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο νεαρός επιχειρηματίας κατά καιρούς είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τις σχέσεις του με αιθέριες παρουσίες της showbiz.

Ο τελευταίος μεγάλος έρωτάς του ήταν το μοντέλο Ειρήνη Λάσπα με την οποία διατηρούσε μια ιδιαίτερα εκρηκτική σχέση. Μια σχέση που τον τελευταίο καιρό μάλιστα πέρασε από σαράντα κύματα! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει σε νυχτερινά στέκια να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Ένας από τους μεγάλους έρωτες του επιχειρηματία υπήρξε και η σέξι τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα. Η σχέση τους πέρασε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του, παραμένοντας ωστόσο δύο πολύ καλοί φίλοι.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα και πρώην Playmate Eφη Κυριάκου ήταν μία ακόμη από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Νίκου Γιγουρτάκη αφού για αρκετό διάστημα είχαν σχέση και απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Έναν παθιασμένο έρωτα έζησε επίσης με τον επιχειρηματία και η σέξι (σ.σ.. πορνοστάρ) Τζούλια Αλεξανδράτου.

stavroula είπε...

Pws perimeneis dld na ton khdepsoun? 3erpoun tpt allo ap thn xristianikh khdeia?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν υπάρχουν άλλα είδη κηδείας εκτός της χριστιανικής;
Εγώ ξέρω ότι π.χ. υπάρχει η πολιτική κηδεία, να πούμε.
Δεν ξέρω αν υπάρχει και μασονική, όπως υπάρχει μασονικό βάπτισμα και μασονικός γάμος.
Υπάρχει κι αυτή που λένε… «σαν το σκυλί στο αμπέλι», χωρίς παπά.

Ε, δεν θα υπάρχει και κάποια που να ταιριάζει στον συγκεκριμένη μακαρίτη, στα πιστεύω τα δικά του και της οικογένειας του;

Χθες για παράδειγμα, ο πατέρας του νεκρού είπε στην εκπομπή «Made in Star» για το γιο του, για το «καμάρι» του, για τον «Ήλιο» του:
«Ο Νίκος είναι ήλιος πια, είναι ηλιακή ενέργεια. Τον πήρε το σύμπαν εκεί που ήθελε να πάει. Έφυγε νέος όπως ήθελε πάντα.».

stavroula είπε...

ma akrivws gi auto se rwthsa den 3eroun tpt allo, den tous plhroforhse kaneis.
Apla khdeuoun opws akrivws eina ih sunh8eia :)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη: «Ο Νίκος είναι ήλιος πια, είναι ηλιακή ενέργεια. Τον πήρε το σύμπαν εκεί που ήθελε να πάει. Έφυγε νέος όπως ήθελε πάντα.»

http://xairete.blogspot.com/2011/10/blog-post_14.html