Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η Αμερικανίδα τουρίστρια που χαροπαλεύει από το βαρελότο στην Ανάσταση στη Σαντορίνη, είχε πάει με το σύζυγο της (ελαφρά τραυματισμένος αυτός) στη συγκεκριμένη εκκλησία, διότι είχε διαβάσει το διαφημιστικό (για προσέλκυση τουριστών) για μια… «αξέχαστη βραδιά, με αναστάσιμα πυροτεχνήματα»! Χα!

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2009

Οίκοι ενοχής (ένοχης σιωπής – συνενοχής) οι εκκλησίες;

 
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Τετάρτη 23/04/14 - 10:58 
Σοκαρισμένοι οι γιατροί από τα ευρήματα στο σώμα της Αμερικανίδας τουριστριας

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί που εγχείρισαν την άτυχη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη βαρελότου στην Οία της Σαντορίνης, αφού χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το σώμα της κομμάτια αλουμινίου, χαρτιά και άλλα ξένα σώματα.

Η γυναίκα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Μανούσο Χριστοδουλάκη να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε ότι η γυναίκα είναι σε καταστολή, έχει ρήξη εντέρου και περιτονίτιδα, μεγάλα τραύματα στον αριστερό γλουτό και αριστερή κοιλιακή χώρα και πολλαπλά τραύματα, που προκλήθηκαν από άμεση πλήξη λόγω της εγγύτητας της έκρηξης του βαρελότου, που ήταν γεμάτο εκρηκτική ύλη.

http://www.kontranews.gr/koinonia/item/3739-amerikanida-oia

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Το Πάσχα, ...σκοτώνει (από βεγγαλικά, και όχι μόνο…)!.. Στο πένθος η ρεθυμνιώτικη κοινωνία από το θάνατο 16χρονης


Κυριακή, 20 Απριλίου 2014

Να’το, να’το, το άγιο φως… Και τα καμένα μυαλά, στα κάγκελα! (το φως, βάφτηκε κόκκινο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: