Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αντωνάκης Σαμαράς, ο εκλεκτός της Εκκλησίας (π.χ. των μητροπολιτών Μεσσηνίας, Βεροίας, κλπ) και το… «νηστήσιμο» μενού του (Κατσικάκι και σφυρίδα) χθες με την Μέρκελ, στη σκιά της Ακρόπολης!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Athens Voice (official)
32 mins ago
Το μενού Μέρκελ – Σαμαρά
Κατσικάκι και σφυρίδα στη σκιά της Ακρόπολης

 
Λεπτομέρειες για το χθεσινοβραδινό δείπνο Μέρκελ – Σαμαρά, το οποίο ο έλληνας πρωθυπουργός παρέθεσε στη γερμανίδα ομόλογό του στο εστιατόριο «Στροφή» της Πλάκας, πολύ κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης και στη σκιά του ιερού βράχου, αποκαλύπτει το σημερινό παραπολιτικό ρεπορτάζ των εφημερίδων.
 

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση των «Νέων», το μενού είχε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και χωριάτικη, μοσχάρι κοκκινιστό σε πήλινο, κατσικάκι στη λαδόκολλα, φιλέτο σφυρίδας και για επιδόρπιο καρυδόπιτα.
 

Παρόντες στο δείπνο ήταν ακόμη οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κωστής Χατζηδάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Σίμος Κεδίκογλου, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας και οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι Σταύρος Παπασταύρου και Χρύσανθος Λαζαρίδης.
12/04/2014 - 09:34
www.athensvoice.gr
 ΣΧΟΛΙΑ:

Josephine Murat 
Ελεος ταλαιπώρησαν χιλιάδες κοσμου για άλλη μία φορά χθες βράδυ αποκλεισμένοι στούς δρόμους της Αθήνας. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Anastacia Celest

τη μοσχοταΐσαμε τη φοράδα.....

Adreas Brown 

Σαβουρωσε καλα η δικια σου

Giorgos Papadopoulos

Sarakosth exoume re !!

Kwstas Koutsioumbas

erxontai ekloges tha perasoun kala oloi autoi pou fagan xtes eis baros tou ellhnikou laou!!!

Δημήτρης Αγγελακόπουλος

noumera k oi duo aistodiavolo

Ντίνα Τουμπίδου

ριχνεις μια βομβα την ωρα που τρωνε ή οχι! Λαμογια...
https://www.facebook.com/AthensVoice/posts/10152113319672991?stream_ref=1


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως οι τεράστιες προσπάθειες του ελληνικού λαού έχουν αποδώσει, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί και οι Έλληνες ολιγάρχες να κονομάνε όλο και περισσότερα δισεκατομμύρια.


Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Γιατί η Μέρκελ αρνήθηκε το γλυκό κυδώνι;

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάσαμε:

Δεν επελέγη αυτή τη φορά γιά το δείπνο Σαμαρά - Μέρκελ το Μέγαρο Μαξίμου, ούτε το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης αλλά η παραδοσιακή ταβέρνα «Η Στροφή», με ελληνικές γεύσεις ακριβώς κάτω απο το Ηρώδειο και με τόσο όμορφη θέα που συγκαταλέχθηκε πέρυσι στα 10 καλυτερα του κόσμου .

Αφού γεύτηκαν μία ποικιλία ελληνικών ορεκτικών ακολουθησε η φέτα σφυρίδα με λευκό κρασί, και το κόκκινο συνόδευσε το κατσικάκι, τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου που μαγειρεύεται είτε στη λαδόκολλα με γραβιέρα και τομάτα, είτε με φρέσκια τομάτα και θυμάρι. Παγωμένη ρακή υπήρχε στο τραπέζι επίσης και σαλατικά με λαδόξυδο.

http://www.eirinika.gr/gr/blog/itsnews1/ellada/deipno-samaras-merkel.asp

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Γιατί η Μέρκελ αρνήθηκε το γλυκό κυδώνι;

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ παρότι είχε ερωτηθεί και όσοι προετοίμαζαν το μενού γνώριζαν ότι της αρέσει πολύ το κυδώνι, όταν έφτασε η στιγμή του επιδορπίου, ευγενικά αρνήθηκε να το φάει! Οι συνδαιτυμόνες της λοιπόν, τη ρώτησαν: «Κα Μέρκελ, δεν θα δοκιμάσετε καν;».
«Δεν πρέπει να δοκιμάσω, γιατί νηστεύω…» αποκρίθηκε η ίδια. «Μα νηστίσιμο είναι το γλυκό του κουταλιού κυδώνι και γι” αυτό και το σερβίρουν σε περιόδους νηστείας. Εξαλλου μόλις…. φάγαμε και κατσικάκι!» σχολίασαν έκπληκτοι. «Εμείς οι προτεστάντες», διευκρίνισε η κα Μέρκελ, «όταν λέμε «νηστεία» εννοούμε, στέρηση από αυτά που μας αρέσουν πολύ! Επομένως, το γλυκό κυδώνι, είναι για μένα νηστίσιμο»!

Πηγή: eirinika.gr

stavroula είπε...

Big LOL :D

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλή σου μέρα Σταυρούλα μας!
Καλή Μ. Εβδομάδα να έχετε!