Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο 63χρονος Ιερέας Κων/νος Καραϊσαρίδης (Πόντιος;) εν ενεργεία εφημέριος της Αγίας Μαρίνας Ιλισίων Αττικής (και συνταξιούχος;), ήταν και εν ενεργεία οδηγός… Προχθές όμως στα Τρίκαλα…

Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Ιλισίων Αττικής

 Διαβάζω:
Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε τη Δευτέρα 21/7, λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα 58χρονη Πρεσβυτέρα σε τροχαίο δυστύχημα στο 40χλμ της ε.ο Τρικάλων-Γρεβενών λίγο μετά την Μύκανη Καλαμπάκας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από
τα Γρεβενά προς την Αθήνα, με οδηγό τον 63χρονο Ιερέα Κων/νο Καραϊσαρίδη  που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ιλισίων Αττικής, και επιβαίνοντες σε αυτό έτερος 62χρονος Ιερέας που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατησίων και η 58χρονη Πρεσβυτέρα
Ανθή Καραϊσαρίδου, σύζυγος του οδηγού του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε.
 

Από το όχημα βγήκε σώος και μόνος του, με ελαφρά τραύματα ο συνεπιβάτης Ιερέας, ενώ οι Πυροσβέστες κατέβαλαν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού Ιερέα, ο οποίος με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή η Πρεσβυτέρα Ανθή Καραϊσαρίδου του Δημητρίου από το Μαντούδι Εύβοιας, κάτοικος Άνω Ιλισίων στου Ζωγράφου.
 

Ο άτυχος Ιερέας της Αγίας Μαρίνας των Άνω Ιλισίων και η πρεσβυτέρα του κατοικούσαν στην οδό Μαικήνα του Ζωγράφου, κοντά στον Άγιο Γεράσιμο, είχαν 4 παιδιά και μόλις προχτές βάφτισαν το εγγονάκι τους!

http://www.trikalanews.gr/ypoloipoi_dimoi/nekri_protopresbutera_se_troxaio_dustuxima_stin_kalampaka_trikalon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: