Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Άρτος», και… (ροζ) «θεάματα»! (Τυχερέ, άγιε Μητροπολίτα! Τι γυναικάκια είναι αυτά, ρε, που μπορείς να τα μπανίζεις άνετα από εκεί ψηλά, από τον δεσποτικό θρόνο! Ε; Χα!)

Μην ανησυχείτε για τον Μητροπολίτη Άκρας, τον κ. Σάββα! 
Δεν βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Έδρα του εκεί στη Δυτική Αφρική, στο ποίμνιο του που το θερίζει αυτόν τον καιρό ο θανατηφόρος ιός Έμβολα (Zaire ebolavirus)! 
Εδώ είναι το καλό μας το παιδί! 
Στη Ρόδο, ντε! Χα!

Διαβάζω:
Πεμπτουσία
49 mins ago

Πανήγυρης Παναγίας Καθολικής Ρόδου

 
23 Αυγούστου 2014
Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καθολικής στην Κρεμαστή Ρόδου που  πανηγυρίζει κατά την ημέρα της Αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τα λεγόμενα «εννιάμερα» της Παναγίας, ο λαός της Ρόδου ύμνησε την Μητέρα του Θεού και των ανθρώπων.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Άκκρας κ. Σάββας και ο οικείος ποιμενάρχης,  Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.

https://www.facebook.com/pemptousiagr/posts/707121942698272

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Έχει και ο νεαρός μητροπολίτης Άκκρας (δικό μας παιδί), σελίδα στο Facebook… Τον βρήκαμε εκεί… Είδαμε και κάποιες φίλες του… Πρώτες – πρώτες στη λίστα, η Πέγκυ και η Νίνα (με σέξι προφίλ)!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιώνας 21ος μετά Χριστόν, έτος 2014 μετά Χριστόν, 21 Αυγούστου.


https://www.youtube.com/watch?v=5DU17O7TppA#t=18

"...ένας από τους φύλακες (!) της εκκλησίας είδε μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μαύρα μακρυά μαλλιά να περνάει, να σηκώνει το χέρι της και να κουνάει το καντήλι, υποστηρίζοντας ότι είδε την Παναγία!"

Στη συνέχεια, μια κυρία λέει: "ήμουνα εδώ από κάτω που ήθελα να καθαρίσω ..." (κι αυτή του ναού!!!) και αίφνης !!! θαύμα:!!! βλέπετε; η αλυσίδα κουνιέται (αφού πρώτα το έπιασε και το κούνησε το καντήλι: ) βλέπεις; ΘΑΥΜΑ !! η αλυσίδα κουνιέται! (φωνές) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Πάραυτα, εμφανίζεται κληρικός, σε ετοιμότητα κι αρχίζουν ψαλμωδίες και παρακλήσεις !!!

η ίδια: "κατέβηκα να καθαρίσω την εικόνα. Περίμενα να φύγει ο κόσμος και βλέπω το καντήλι να κουνιέται..."

Στη συνέχεια του βίντεο, ο ιερέας ομιλεί χωρίς καμμία επιφύλαξη, ότι πρόκειται για "θαύμα", τόσο όσο αφορά το κούνημα της καντήλας αλλά και όσο αφορά το "θόλωμα" της εικόνας, δηλαδή τη σκιά, και μάλιστα δεν διατυπώνει καμιά απολύτως αμφιβολία ότι πρόκειται για θαύμα.

Αυτή είναι η Εκκλησία μας τον 21ό Αιώνα μετά Χριστόν.

Αμφιβάλλετε; Διαβάστε.

http://www.romfea.gr/diafora-ekklisiastika/26088-2014-08-20-21-15-15

"... το καντήλι της Παναγίας κουνιέται συνεχώς μπροστά από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης και εμφανίστηκε η σκιά της Παναγίας..." "...Ο κόσμος εκεί είναι συγκλονισμένος και όσο περνάει η ώρα πλήθος πιστών συρρέει στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Κρεμαστή για να προσκυνήσουν..."

(και να ανάψουν κι ένα κεράκι... αφήνοντας κάτι τις στο παγκάρι, και στο καλαθάκι, θα σκεφτούν οι "ασεβείς"... όπως θα πουν καλά, ... το καντήλι "εκουνήθη"! Εκείνη η έρμη η σκιά, πώς το κατάλαβαν ότι είναι της μαγαλόχαρης;).

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χα, χα!