Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μνημόσυνα 40/ημερα για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μνημόσυνα 40/ημερα για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ

Ανακοινώνουμε στους αναγνώστες μας ότι θα τελεστούν τα παρακάτω Μνημόσυνα για τις 40 ημέρες από την κοίμηση του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Α) Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, θα γίνει το 40/ήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Ομολογητού Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου, το πρωί στην Ι. Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας, αμέσως μετά τη πρωινή Θεία Λειτουργία. Έξω από το Αγρίνιο υπάρχει δρόμος προς Παναιτώλιο-Θέρμο όπου και συναντούμε το χωριό Μυρτιά.

Β) Από την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» θα γίνει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στον Ι. Ναό Γεννήσεως Χριστού Ψυρρή Αθηνών, μετά την πρωινή Θ. Λειτουργία.

Γ) Ακόμα θα γίνει 40/ήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Ομολογητού Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου και στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάντζας Αττικής, όπου ο μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος κήρυττε συχνά και εκκλησιαζόταν, όταν είχε αρρωστήσει ο αείμνηστος π. Σάββας Πετρόπουλος και δεν λειτουργούσε, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου μετά την πρωινή Θ. Λειτουργία και μετά θα ακολουθήσει και μία προβολή με αφιέρωμα στο έργο του.

https://niksothropoulos.wordpress.com/2014/09/20/a-675/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάθεση θέσεων σε πούλμαν για μεταφορά στο Μνημόσυνο του μακαριστού Νικολάου Σωτηρόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία

πουλμανΟ Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ανθουπόλεως Περιστερίου προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο για τη μεταφορά όσων επιθυμούν να παραστούν την ημέρα του μνημοσύνου 4 Οκτωβρίου στον τόπο ταφής του μακαριστού θεολόγου και οσίου ομολογητού Νικολάου Σωτηροπούλου, στην Ιερά Μονή Εισοδίων Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας.
Το κόστος είναι 15 ευρώ το άτομο και η ώρα αναχώρησης 4:50 το πρωί. Υπάρχουν ακόμη 20 περίπου θέσεις διαθέσιμες. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλ. του Ναού: 210-5777508.