Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Παπικές φωτο-απάτες, για δήθεν φωτεινά ουράνια φαινόμενα… με τον Εσταυρωμένο! (κάτι παρόμοιο με τις παντόφλες του Παΐσιου)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Αννα Αννουλα κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Jesus Christ is KING.
2 ώρες πριν

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Τι δείχνει όλο αυτό το πράγμα; Ότι ο Χριστός είναι ακόμα Εσταυρωμένος; Ότι δεν αναστήθηκε; Αυτό είναι το μήνυμα; Ένα μήνυμα αντιχριστιανικό;
Αννα Αννουλα

Η εικονα δειχνει ενα φωτεινο Εσταυρωμενο..δεν εχει σημασια εαν σταυρωσαν το σωμα του Ιησου Χριστου..σημασια εχει οτι κανεις δεν μπορεσε να θανατωσει την ψυχη και το πνευμα του..Οπως ενας στρατιωτης πολεμαει και δινει το σωμα του για την πατριδα του και οι εχθροι του χαιρονται οτι σκοτωσαν..ναι,ενα σωμα..μα ποτε την ψυχη και το πνευμα...και υπαρχουν Ανθρωποι Παναγιωτη που δεν πιστευουν στο θεο..κι εγω δεν θα πεισω κανεναν..μα καλο ειναι να ζηταμε να νιωσουμε αν οντως υπαρχει η οχι Θεος,μονοι ετσι απλα,σε μια γωνια,σε ενα ησυχο μερος χωρις κανενος την παρουσια..
η προσπαθεια δεν κανει κακο εκτος αν εχουμε φοβιες για το αγνωστο τοτε θα ειμαστε προσκολλημενοι στα ιδια και καθημερινα..
Panagiotis Michalopoulos

Δηλαδη, όποιον σκοτώνουν μόνο στο σώμα (και αυτό συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο), δεν σκοτώνεται το πνεύμα και η ψυχή του (και αυτό συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο). Και τότε, αυτού του ανθρώπου το μαρτύριο μπορεί να φανεί σαν φωτεινό ουράνιο φαινόμενο…
Όπως και με τον Χριστό! Που τελικά το μήνυμα είναι, ότι ήταν και εκείνος ένας απλός άνθρωπος μόνο, και όχι θεάνθρωπος… Άρα, και η ανάσταση του, ήταν ένα ψέμα! 

Αυτό μας λέτε;
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1641274186101392&id=100006564796138

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η «Αννα Αννουλα», δεν άντεξε τον διάλογο. Έτσι απάντησε με ένα ακόμα σχόλιο μέσα στη μεγάλη της σύγχυση, και πριν προλάβω να απαντήσω, με διέγραψε και με μπλόκαρε.

Το μήνυμα:
Αννα Αννουλα
(1 Απριλίου στις 12:57 π.μ.)
Γεννηθηκε ως ανθρωπος, μαρτυρησε ως ανθρωπος Σταυρωθηκε ως Θεανθρωπος

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα Αννούλα, και καλό μήνα! Να απαντήσω;
1. «Γεννήθηκε ως άνθρωπος». Η Παναγία, γέννησε τον Χριστό, που ήταν η ενσάρκωση του Λόγου του θεού, του δευτέρου προσώπου της Αγίας Τριάδας. Ήταν λοιπόν θεάνθρωπος ο Ιησούς, όταν γεννήθηκε, δηλαδη τέλειος θεός και τέλειος άνθρωπος, ο μόνος αναμάρτητος.
2. «Μαρτύρησε ως άνθρωπος» Αν εννοείς το πάθος και εκείνη την προσευχή στο Όρος των Ελαιών πριν τον συλλάβουν, εκεί απευθύνεται σαν άνθρωπος προς τον θεό Πατέρα, διότι το μαρτύριο της Σταύρωσης, της θυσίας του, είχε ήδη αρχίσει και σταγόνες από αίμα αντί για ιδρώτα έπεφταν από το μέτωπο του. Και το ποτήρι που θα έπινε ήταν πολύ πικρό, και η θυσία αβάστακτη, αφού θα σήκωνε όχι απλά το βάρος του Σταυρού στην πορεία προς τον Γολγοθά, αλλά και το βάρος από τις αμαρτίες όλου του κόσμου! Για φαντάσου! Αυτός ο αγνός, ο απόλυτα καθαρός και αναμάρτητος πόση βρωμιά θα έπρεπε να λουστεί, όλες μας τις αμαρτίες δηλαδη για να τις πλύνει με το πανάγιο αίμα του!..
3. «Σταυρώθηκε ως Θεάνθρωπος». Πάντα ήταν θεάνθρωπος, από τη σύλληψη και τη γέννηση του, και είναι ακόμα θεάνθρωπος, μετά την Ανάσταση του, στα δεξιά του Πατέρα στον πνευματικό ουρανό, εκεί όπου μας περιμένει και εμάς τους πιστούς μετά τη Δευτέρα Παρουσία του, την ημέρα της μεγάλης Κρίσης…
Στο Σταυρό βέβαια, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το μαρτύριο του, μέχρι και το «τετέλεσται»! Εκείνη που υπέφερε βέβαια, ήταν η ανθρώπινη φύση του. Η θεία φύση του, παρέμενε αλώβητη και απαθής. Και αυτή η θεία φύση του Χριστού, ανέστησε και το σώμα του μετά τρεις μέρες, και ως θεάνθρωπος αναστήθηκε και εμφανίστηκε στους απόστολους και έμεινε μαζί τους 40 μέρες μέχρι και την Ανάληψη του.