Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο Ηλίας (Elias Papadopoulos), του… 12θεου;

Ο Ηλίας (Elias Papadopoulos), του… 12θεου;  
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Elias Papadopoulos
20 ώρες πριν
"Τότε ο Ηλίας τούς είπε: «Πιάστε τους προφήτες του Βάαλ· να μη σας ξεφύγει κανείς». Τους συνέλαβαν, κι ο Ηλίας τους κατέβασε στο χείμαρρο Κισών κι εκεί τους ΕΣΦΑΞΕ. (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΒΑΣΙΛΕΩΝ (ή ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Γ΄) 18:40)"
Γεια σου Ελιάχ, προφήτη της αγάπης!

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Basileiwn_C%27/Basileiwn_C%27_kef.18-19.htm
Elias Papadopoulos

Αγράμματα τεμπελόσκυλα και μισάνθρωποι
Panagiotis Michalopoulos
Πώς όμως κ. Elias, πώς δέχεστε σαν αυθεντική πηγή σας, ένα κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά απομονώνετε μόνο ένα κομμάτι; 
Κρατάτε μεν το κομμάτι εκείνο που λέει τα σχετικά με το πώς εξολοθρεύονται οι σατανιστές, οι ψευδοπροφήτες… Παραβλέπετε όμως (σκόπιμα;) τα θαυμαστά δείγματα της άνωθεν δύναμης του Προφήτη Ηλία, όπως π.χ. με εκείνο το θαυμαστό άναμμα στο θυσιαστήριο, και πολλά άλλα. 
Γιατί άραγε; Αν είστε 12θεϊστής (ειδωλολάτρης, όπως εκείνοι οι τσαρλατάνοι που σφαγιάστηκαν), να το πείτε, για να καταλάβουμε το κίνητρο σας.
https://www.facebook.com/elias.papadopoulos.5055/posts/1632659233623607

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Στην Παλαιά Διαθήκη ο Θεός δε λυπήθηκε όλο τον αμετανόητο κόσμο στον κατακλυσμό κι άφησε ζωντανό μόνο τον Νώε και την οικογένειά του. Ο Θεός δε λυπήθηκε μια ολόκληρη πόλη (Σόδομα και Γόμορρα) αλλά την κατέστρεψε μαζί με ολόκληρο τον πληθυσμό της (διότι όλοι οι άντρες μικροί και μεγάλοι είχαν φτάσει σε τέτοια διαφθορά που ήθελαν να βιάσουν παρά φύσιν τους ξένους, τους φιλοξενούμενους του Λωτ).
Γιατί εκπλήσσονται κάποιοι ειδικά για αυτό που ο Θεός ενήργησε μέσω του Προφήτη του, του Ηλία; ..."οἱ πατριῶτες του εἶχαν ἐξοκείλει σὲ τέτοια διαφθορὰ διαστροφὴ καὶ δυσσέβεια, ποὺ πόρνευαν ὅλοι τελεστικὰ μὲ ἱέρειες πόρνες καὶ ἱερεῖς κιναίδους καὶ ἔκαιγαν τελεστικὰ τὰ κάτω τῶν δώδεκα ἐτῶν παιδιά τους ζωντανὰ στὴν πυρὰ τοῦ Βάαλ Μολόχ. τοὺς ἔπειθαν νὰ τὸ κάνουν αὐτὸ οἱ κίναιδοι ἱερεῖς τοῦ κιναιδικοῦ αὐτοῦ ψευτοθεοῦ".

http://apotixisi.blogspot.gr/2012/07/normal-0-false-false-false_19.html