Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η θέση της ξεφτιλισμένης (αυτής του κώλου) Εκκλησίας Ελλάδος, ως προς το δημοψήφισμα για το ΟΧΙ.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Για άλλη μια φορά η καθολική ανατολική εκκλησία παρεμβαίνει στα πολιτικά θέματα της χώρας μας, παίρνοντας μάλιστα το μέρος (πράγμα που δεν αποτελεί έκπληξη) των ισχυρών, των πλουσίων, των επικυρίαρχων.
Υπέρ του ΝΑI τάχθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταλήγοντας: "Ας μην διακινδυνεύσουμε κατακτήσεις που με μόχθο οι οραματιστές αυτού του τόπου κέρδισαν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο".
Το ίδιο πριν λίγες μέρες με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο που δήλωσε στο κήρυγμά του ότι : " Εγώ έχω το δικαίωμα, μία φορά να πω μία εξομολόγηση. Εγώ θα ψηφίσω Ευρώπη.. », αποδοκιμαζόμενος από το "έκπληκτο" ακροατήριο.
Ακόμη ο μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος δήλωσε: "..με ακραία πράγματα δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Κουράστηκε ο λαός μας από υποσχέσεις, λαϊκισμούς και οτιδήποτε που δεν είναι ούτε χρήσιμο, ούτε ωφέλιμο".
Πιο κάτω φαιδρό χαρακτηριστικό σχεδίασμα της "ορθόδοξης νεολαίας Μεσσηνίας", που δείχνει πως παρουσιάζει η κρατικοδίαιτη εκκλησία το ΝΑΙ και το ΟΧΙ των πολιτών..

http://epistoligr.blogspot.gr/2015/07/blog-post_17.html#axzz3erWldici

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Με αφορμή το δημοψήφισμα για το ΟΧΙ: Η ξεφτιλισμένη Εκκλησία, ξεβρακώθηκε ακόμα περισσότερο και προπαγανδίζει απροκάλυπτα υπέρ του ΝΑΙ, και της μόνιμης υποταγής μας στους διεφθαρμένους θεσμούς της Δύσης.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Καιτη Βαρβερη
Καλημερα Παναγιωτη.....
θα σε παρακαλουσα αν το προβλημα σου ειναι καποιοι ρασοφοροι να αναφερεσαι σ'αυτους και οχι στην εκκλησια μας που ειναι Ο Χριστος μας και Η Παναγια μας......
συγχωρεσε με για την παρατηρηση..... 
Panagiotis Michalopoulos
Γεια σου Καίτη! 
Χαίρομαι που εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τους ρασοφόρους και την εκκλησία τους, με το γωνιακό τους το μαγαζί όπως οι ίδιοι (δια στόματος δυο αρχιεπισκόπων –Σεραφείμ Τίκα, και Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη) την αποκαλούν! 
Και βέβαια, όταν αναφέρομαι στην ψευτο-Εκκλησία της Ελλάδος, την Εκκλησία του κώλου, την πορνική και εμπορική Εκκλησία, δεν αναφέρομαι στην αληθινή Εκκλησία -την Εκκλησία του Χριστού, με την οποίαν όλοι αυτοί οι τράγοι δεν έχουν καμιά σχέση!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/913590325370314

Δεν υπάρχουν σχόλια: