Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς! (Η ολομέτωπη επίθεση στον Τσίπρα και το επεισοδιακό φινάλε της συνέντευξης Κωνσταντοπούλου σε Κοσιώνη)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η ολομέτωπη επίθεση στον Τσίπρα και το επεισοδιακό φινάλε της συνέντευξης Κωνσταντοπούλου σε Κοσιώνη 
"Μην με διακόψετε στην Γερμανία γιατί μετά θα πω για το ΣΚΑΪ" ήταν μόλις ένα από τα αιχμηρά σχόλια της πρώην ΠτΒ 
Αρχικά τουλάχιστον, το κλίμα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και Σίας Κοσιώνη, δεν θύμιζε σε τίποτα την πολεμική της τελευταίας τηλεοπτικής συνάντησης. Λίγο αργότερα υπήρξαν αιχμές και στιγμές έντασης, με την κατάσταση νσ δείχνει πως εκτροχιάζεται προς το κλείσιμο της συνέντευξης. 
Κληθείσα να απαντήσει για τη συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη σχολίασε πως σκοπός είναι να γίνει εκκαθάριση στη Βουλή με στόχο όσους δεν συναινούν στη λαίλαπα ενός εκτρωματικού μνημονίου."Πρώτη φορά οι εκβιαστές δανειστές συγχαίρουν για πρόωρες εκλογές" είπε και υπενθύμισε τη φράση που αποδίδεται στην Μέρκελ: "ο κ. Τσίπρας δεν είναι μέρος της κρίσης, είναι μέρος της λύσης». 
Μπορούσε ο Τσίπρας να κυβερνά με "κουτσή¨κυβέρνηση ρώτησε η δημοσιογράφος. " Εξαρτάται πως θα ήθελε να κυβερνήσει. Αν ήθελε να μετατρέψει την κυβέρνηση σε μνημονική δεν θα μπορούσε, αλλά το έντιμο εφόσον είχε την πρόθεση να εφαρμόσει το μνημόνιο θα ήταν να ζητήσει τη ψήφο πριν υπογράψει το μνημόνιο. Αυτό όφειλε να κάνει" τόνισε η κα Κωνσταντοπούλου. 
 
Στη συνέχεια επιτέθηκε και πάλι στον πρώην πρωθυπουργό υπενθυμίζοντας πως όποιος έχει αμφιβολία για την ερμηνεία του δημοψηφίσματος οφείλει να αποταθεί και πάλι στο λαό." Κάποιοι ανέλαβαν να φέρουν το τερατώδες μνημόνιο και να εξουδετερώσουν όσους στέκονταν ανάχωμα" ανέφερε. 
Μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι οι πρόωρες εκλογές είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τους ευρωπαίους δανειστές. "Είναι δεδομένο ότι το πλαίσιο έθεσαν άλλοι. Το Μαξίμου σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους δανειστές. Και σε συνεργασία και σε συνεννόηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Ομολογήθηκε από τους δανειστές, δηλώθηκε δημόσια ότι με τηλεφωνήματα μεταξύ τους προετοιμάστηκαν οι εκλογές. Στα τηλεφωνήματα αυτά συμμετείχαν Τσίπρας και Παυλόπουλος ο οποίος δεν είχε θεσμική νομιμοποίηση. Ο ίδιος το είπε όταν αναφέρθηκε στην επιστολή μου" ανέφερε και επέμεινε πως συνταγματικά έπρεπε να έχει ενημερωθεί. 
Στη συνέχεια και ενώ η κα Κωνσταντοπούλου μιλούσε για τις αποζημιώσεις της Γερμανίας, η κα Κοσιώνη επιχείρησε να διατυπώσει ένα ερώτημα και έλαβε την κοφτή απάντηση "Μην με διακόψετε στην Γερμανία, σας παρακαλώ, γιατί μετά θα πω για το ΣΚΑΪ, αυτά που πρέπει να ειπωθούν". "Σας παρακαλώ, το εκλαμβάνω ως χιούμορ αυτό" τη διέκοψε η δημοσιογράφος. "Καθόλου", απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. "Δεν κάνετε χιούμορ; Θεωρείτε ότι σας διέκοψα γιατί έχω κάποια συμπάθεια στην Γερμανία;" πρόσθεσε η κα Κοσιώνη. "Κάνω χιούμορ για αυτά που είναι αστεία. Η καταστροφή που υπέστη η χώρα μας από την ναζιστική θηριωδία δεν είναι αστείο υπό καμία θεώρηση",τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου. 
 
Επεισοδιακό ήταν και το φινάλε της συνέντευξης με την κα Κωνσταντοπούλου να έχει μιλήσει επί ώρα για τις κατηγορίες που δέχεται σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το κανάλι της Βουλής. Κάποτε η δημοσιογράφος της ζήτησε να ολοκληρώσει εξαιτίας της πίεσης του τηλεοπτικού χρόνου και προκάλεσε τις αντιδράσεις της πρώην ΠτΒ η οποία επιτέθηκε στο κανάλι και σχολίασε: "Kαλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών. Πηγή: www.lifo.gr

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Αντε φτου και απ' την αρχη
Εκλογες

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι, ακριβώς, Σταυρούλα!